Blog

Benieuwd hoe jij succes in je leven en/of business kunt omarmen? Lees het in onze blogs!

RUVESTEPS training & coaching voor ondernemers en professionals

Communicatie

Pitch jezelf met de 5 W-methode!

Jij wilt anderen op een snelle maar effectieve manier duidelijk maken wat jij voor hen kunt betekenen. Hierbij is het uitermate belangrijk om aan te geven welk verschil jouw toegevoegde waarde kan betekenen voor de ander. Jij wilt namelijk een win-win situatie creëren.
Een goed opgezette pitch helpt jou om dit duidelijk te maken. De 5 W-methode is een eenvoudige maar erg bruikbare en effectieve methode.

Lees verder »
Communicatie

6 tips voor een perfecte pitch

Een goed opgezette pitch kan jou, als ondernemer of ondernemende professional, helpen om die winstgevende klant, die grote opdrachtgever of dat geld van die investeerder of bank binnen te halen. Neem je tijd om je verhaal voor te bereiden.

Lees verder »
Communicatie

De kracht van een business-drieluik

Een verhaal over je business heeft een speciale structuur nodig. Een opbouw en manier die aansluit op de beleving van je klant. Gebruik de systematiek van een business-drieluik om een stabiele omzet en meer winstgevende klanten te creëren. Laat je verhaal en je business groeien.

Lees verder »
Communicatie

6 tips om spreekangst te voorkomen

6 tips om spreekangst te voorkomen en om te spreken met zelfvertrouwen. Voorbereiding, oefenen en de juiste mindset helpt jou om steviger in je schoenen te staan voor een publiek.

Lees verder »
Communicatie

5 punten om je publiek te analyseren

Beter contact met je publiek krijg je door in te spelen op de belevingswereld van je toehoorders. Een publieksanalyse geeft jou inzicht in de belangen en interesses van je publiek en geeft je een voorsprong.

Lees verder »