Logo - Ruvesteps 2019 versie 0.1 - 6000-wit

Partners

RUVESTEPS TRAINING & COACHING

PARTNERS

Academie voor Psychologica (AVPL)

 AVPL geeft op meer dan 10 locaties in Nederland NLP-trainingen. Rudy Veraar is een kerntrainer bij de AVPL en behartigt de NLP locatie in Almere.

TEDxAlmere (TED-TALKS)

TEDxAlmere is een jaarlijks evenement waar sprekers de mogelijkheid krijgen om hun ideeën te delen met een groter publiek.  Rudy Veraar (Ruvesteps) is partner van TEDxAlmere en deelt zijn kennis, kunde en vaardigheden tijdens de selectie en coaching van TED-sprekers. 

Vrouw&Wijzer (De Schoor)

Rudy Veraar is als docent verbonden aan Vrouw&Wijzer (Stichting De Schoor). Hij geeft o.a. de training "STARTUP-ACTIEGERICHT ONDERNEMEN" via deze organisatie.

Vrijwilligersacademie Almere

De vrijwilligersacademie geeft vrijwilligers de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. Rudy Veraar (Ruvesteps) zorgt regelmatig voor workshops voor deze doelgroep.

WerkenvoorWerk

"Werken voor Werk" geeft werkzoekenden de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen en voor te bereiden op een nieuwe uitdaging in hun leven. Rudy Veraar (Ruvesteps) is als trainer verbonden met deze organisatie en zorgt regelmatig voor workshops voor deze doelgroep.

Qredits

Qredits geeft ondernemers de mogelijkheid om te starten en te groeien. Rudy Veraar (Ruvesteps) is als businesscoach verbonden met deze organisatie en begeleidt ondernemers bij de start- en groeifase van hun bedrijf.