Logo - Ruvesteps 2019 versie 0.1 - 6000-wit

Wil jij een vliegende start?

Wil jij een landingsplek om bij te tanken?

Wij helpen je graag om verder te vliegen met hernieuwde kracht!

Training & Coaching voor ondernemers en professionals

Rudy Veraar

Als mens, trainer en coach ben ik voortdurend op zoek naar de ondernemende kant van de mens.

Ik vind het geweldig om mensen te helpen om hun missie in het leven te achterhalen en/of vorm te geven. 

Het opdoen van kennis is voor mij een voortdurende ontdekkingstocht. Door de jaren heen heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van ict, marketing, bedrijfskunde, informatica en communicatie.

Ik heb gewerkt in diverse sectoren van het bedrijfsleven als projectmanager, relatie-/accountmanager, business analist, coach, mentor en trainer.

Ik wil mensen aanzetten tot het bewust ontdekken van hun gedachtepatronen, gevoelens en gedrag om meer keuzevrijheid te realiseren.

Persoonlijke ontwikkeling is een vast onderdeel van mijn leven. Als sprekerscoach ondersteun ik mensen die zich bezig houden met openbaar spreken zoals een TED-TALK houden of andere vormen van presenteren of spreken.

Vrijwilligerswerk is een onderdeel van mijn leven geworden. Dat bestaat uit coachen en trainen van jongeren en volwassenen die minder goed terecht zijn gekomen.

Als zelfstandig ondernemer verzorg ik trainingen, workshops en individuele coachings-trajecten en trainingen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap via mijn onderneming Ruvesteps. 

Groei door persoonlijke ontwikkeling

Inventarisatie van de verwachtingen !

Groei door ontdekking

Het opdoen van kennis, kunde en ervaring is voor Rudy Veraar een voortdurende ontdekkingstocht. Door de jaren heen heeft hij opleidingen gevolgd op het gebied van: ict, informatica, marketing, bedrijfskunde, communicatie, nlp, coaching en trainerschap.

Hij heeft in diverse sectoren gewerkt van het bedrijfsleven als bestuurder, projectmanager, relatiemanager, accountmanager, business analist, coach, mentor en trainer. Op dit moment is hij actief als: ondernemer, mental health coach, sprekerscoach, businesscoach en trainer.

Rudy Veraar actief als trainer

Praktische werkwijze

Rudy Veraar ontwikkelt workshops en trainingen gebaseerd op de succesvolle werkwijze van experts. Hierbij is hij scherp op nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Benut jouw toegevoegde waarde

Communiceren met jezelf en anderen als uitgangspunt

De manier waarop wij communiceren met onszelf en anderen vormt de kern van de workshops en trainingen van Ruvesteps. 

Authentieke manier

Rudy Veraar ontwikkelt workshops en trainingen, gebaseerd op KOLB en andere bewezen opleidingsmethoden. Hij voegt een eigen laag toe om aan te sluiten op de leerstijl van zijn deelnemers. Op deze manier zorgt hij er voor dat zijn deelnemers het meeste resultaat behalen.

pitchen met gevoel

Rudy is nu al een aantal jaren bezig met het bestuderen van de mens en gefascineerd in het waarom de één wel en de ander niet succesvol is (geworden). Mede daardoor is hij zich gaan verdiepen in NLP en is actief als NLP trainer en coach.

Erkenning van Ruvesteps en Rudy Veraar

Certificering en accreditaties

Als organisatie wil je bijblijven en groeien zodat we jou als deelnemer of opdrachtgever het beste blijven geven. De aansluiting bij of accreditatie van diverse instanties zorgt dat wij scherp en ontwikkeling blijven.

Lees meer over onze certificaten

--- Neem een coach voor succesvolle groei ---

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Ruvesteps en Rudy Veraar

Ruvesteps in vertrouwen genomen door organisaties