Logo - Ruvesteps 2019 versie 0.1 - 6000-wit

ONDERNEMERSCOACHING
---------------------
Speciaal voor ondernemers:
---
* die (opnieuw) hun richting willen vinden
* die hun focus willen leggen op wat echt belangrijk is
* die meer willen halen uit het leven en/of business

ondernemerscoaching met positief effect
op jezelf, je mensen en je onderneming

Waarom een coach nemen als ondernemer?

Je opereert als ondernemer in een wereld en markt die constant in beweging is. Jij wilt scherp blijven op ontwikkelingen in de markt en je focus behouden. Soms heb je behoefte aan een sparringspartner die jou vragen stelt om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Zaken die te maken hebben met je strategische, tactische en/of operationele aanpak.

Business coaching iets voor jou?

Je merkt dat je rondloopt met vraagstukken over bijvoorbeeld de inrichting van je organisatie, team, marketingaanpak of toekomstige strategie. Je merkt dat de markt en je concurrenten veranderen maar weet niet precies welke richting jij moet kiezen om te groeien.

Op welke manier helpt business coaching jou?

Een business coach onderkent samen met jou de vraagstukken die spelen en welke zaken prioriteit hebben. Ook wordt er vastgesteld welke knelpunten er bestaan en welke kansen er zijn en aanpak aansluit bij jou en je organisatie.

ondernemen met toekomstperspectief

Herken je je in één of meer van de onderstaande situaties?

 • Je merkt dat je meer “in” dan “met” je business bezig bent.
 • Je lijkt soms de grip op je onderneming kwijt te raken.
 • Je weet niet precies hoe je veranderingen moet doorvoeren.
 • Je wilt meer omzet en winstgevende klanten maar krijgt niet helder wat je daarvoor moet doen.
 • Je merkt dat je team niet optimaal presteert.
 • Je merkt dat je een meer strategische aanpak nodig hebt.
 • Je wilt je bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever inrichten.
 • Je wilt meer gebruikmaken van de kwaliteiten van je mensen.

SPECIFIEKE MOGELIJKHEDEN VOOR ONDERNEMERS


Authentiek presenteren met impact

INTERESSANTE ARTIKELEN

WC-papier en ondernemen

Pleepapier voor je ……. of voor het ondernemerszweet

Het coronavirus (COVID-19) zorgt voor economische schade, veel hoofdpijn en ondernemerszweet. Pleepapier, zoals ook Mark Rutte het zegt, lijkt wel nodig om het ondernemerszweet af te vegen. Op de gekste plekken. Begrijp me goed, dit is een serieuze boodschap voor veel ondernemers. Zorg voor een buffer en zorg dat het licht aanblijft in je onderneming.

Lees verder »

Angst overwinnen

Het jaar 2020 wordt gekenmerkt door het coronavirus (COVID-19) en angst is wat direct de kop op steekt. Angst, stress en gepieker; we hebben er allemaal wel eens last van. Maar bij een verrassend groot aantal mensen veroorzaakt angst een hoop ellende.

Lees verder »

7 manieren om je aandacht te vestigen op wat belangrijk is

Soms lijkt er tijd te ontbreken om aandacht te geven aan de dingen en mensen die belangrijk zijn in ons leven. Sta eens stil bij de manieren om je aandacht en tijd hierop te richten. En graag nu, niet later. Besef dat tijd iets kostbaars is en dat je niet een zakje of karretje tijd in de supermarkt kunt kopen.

Lees verder »

ondernemerscoaching van ruvesteps

Waarom kiezen voor coaching van Ruvesteps?

Rudy Veraar is opgegroeid in een familie van ondernemers en ondernemende professionals.  Als kleine jongen hielp hij zijn ouders, markthandelaren in verse groenten. Daar leerde hij de eerste beginselen van het ondernemerschap maar ook hoe je zaken professioneel aanpakt.

Zijn broers zaten ook in de handel van groente en fruit. Hier heeft Rudy veel praktische ervaring opgedaan over marketing, verkoop en andere zaken die helpen om jezelf te profileren en te positioneren. Alleen wist hij nog niet dat dit zo werd genoemd en ook niet hoe belangrijk dit is om jezelf, je product (dienst) of je bedrijf onder de aandacht te brengen en om te zetten in klinkende munt.

Later heeft hij dit aangevuld door het behalen van een bachelor in de Commerciële economie (Marketing). Hierdoor heeft hij kennis opgedaan van de theoretische kant en meer diepgang en structuur in zijn aanpak kunnen realiseren.

Ook heeft hij samen met familie geopereerd in de internationale handel. Eerst in de productie, import en export van verlichtingsartikelen en daarna een groothandel in cadeau en verlichtingsartikelen opgezet en uitgebouwd.

Als ondernemer was hij op het terrein van telefonie en energie actief waar hij veel heeft geleerd over het gedrag van mensen en daarmee klanten.
Hij heeft zich gedurende jaren verdiept in het menselijk gedrag en patronen door studie op het gebied van Psychologie en NLP.

Voordat hij de switch maakte naar trainer en coach heeft hij jarenlang als business-analist en projectmanager gewerkt bij APG, een grote pensioenuitvoerder. Hier ontwierp en optimaliserende hij complexe bedrijfsprocessen en begeleide veranderingen als projectmanager.
 
Al deze kennis heeft hij gecombineerd en samengebracht binnen zijn onderneming “Ruvesteps” om praktische trainingen en effectieve coaching, gericht op ondernemende professionals en ondernemers, mogelijk te maken.
 

meer klanten en meer omzet? vraag advies!

" Zet nu de stap om meer vrijheid en flexibiliteit te verkrijgen in jouw manier van ondernemen. Gun jezelf de ruimte om zelf te groeien zodat jouw onderneming kan groeien."

Praktische informatie

Ondernemers die een volgende stap willen zetten met hun business en leven.

Voor aanvang van het traject wordt er een inventarisatie gemaakt van de situatie en de vraagstukken die aandacht krijgen. Dit wordt ook vastgelegd in het contract. Het traject duurt 8 sessies.

De coachingsgesprekken worden in vertrouwen gevoerd 

 • Er wordt een contract opgesteld om heldere afspraken te maken en om tijdens de gesprekken de focus te behouden op het gewenste resultaat.

Investeer in jezelf en je ontwikkeling

 • Afhankelijk van de ondersteuning en de locatie wordt een prijsafspraak gemaakt.
 • 1 op 1 trajecten zijn vanaf € 1975,- excl. btw
 • Neem vrijblijvend contact: KLIK HIER VOOR OM AFSPRAAK TE MAKEN