Logo - Ruvesteps 2019 versie 0.1 - 6000-wit

Benieuwd wat succes voor jou betekent?

Wil jij jouw succes omarmen ?

Laat je inspireren door artikelen in mijn blog

Training & Coaching voor ondernemers en professionals

WC-papier en ondernemen
Communicatie

Pleepapier voor je ……. of voor het ondernemerszweet

Het coronavirus (COVID-19) zorgt voor economische schade, veel hoofdpijn en ondernemerszweet. Pleepapier, zoals ook Mark Rutte het zegt, lijkt wel nodig om het ondernemerszweet af te vegen. Op de gekste plekken. Begrijp me goed, dit is een serieuze boodschap voor veel ondernemers. Zorg voor een buffer en zorg dat het licht aanblijft in je onderneming.

Lees verder »
Communicatie

Angst overwinnen

Het jaar 2020 wordt gekenmerkt door het coronavirus (COVID-19) en angst is wat direct de kop op steekt. Angst, stress en gepieker; we hebben er allemaal wel eens last van. Maar bij een verrassend groot aantal mensen veroorzaakt angst een hoop ellende.

Lees verder »
Communicatie

7 manieren om je aandacht te vestigen op wat belangrijk is

Soms lijkt er tijd te ontbreken om aandacht te geven aan de dingen en mensen die belangrijk zijn in ons leven. Sta eens stil bij de manieren om je aandacht en tijd hierop te richten. En graag nu, niet later. Besef dat tijd iets kostbaars is en dat je niet een zakje of karretje tijd in de supermarkt kunt kopen.

Lees verder »
Communicatie

7 manieren om jezelf te motiveren

7 manieren die jou kunnen helpen om weer in beweging te komen en te motiveren. Blijf je eigen baas en zorg dat jij onafhankelijk bent. Schep je eigen belevingswereld en blijf op koers om jouw ambities in vervulling te laten gaan.

Lees verder »
Communicatie

Spreken om te verbinden en te verkopen

Om je boodschap over te brengen is het realiseren van een verbinding met anderen een cruciale factor. Door aandacht te besteden aan WAT je zegt, HOE je het zegt maar ook WANNEER je het zegt, kun je dit proces ondersteunen. Het helpt ook mee aan het uitbouwen van langdurige (klant)relaties.

Lees verder »
Communicatie

Creatief ondernemen met magische effecten

Wil jij een magische speelplaats ontdekken om meer creatief te ondernemen? Het is voor jou wellicht een verborgen plek, een creatieve kracht die jij bezit maar niet benut.
Ik kan je vertellen dat het een plek is waar gedachten stromen en ideeën ontstaan voor je leven, werk of business. Wil jij ideeën genereren die jou een ander perspectief geven?
Ontdek dan nu jouw magische en creatieve denkplek om meer uit je business te halen. Plug in op je creatieve deel.

Lees verder »
Communicatie

ACTIEGERICHT ONDERNEMEN als nieuwe aanpak

In 2020 introduceer ik een geheel nieuw programma voor ondernemers en bedrijven. Een programma dat gericht is op het optimaal gebruikmaken van het aanwezig potentieel. En ervoor zorgt dat jij je marketing & communicatie inzet vanuit een organisatie die daarop is ingericht.

Lees verder »
Communicatie

ACTIEGERICHT ONDERNEMEN IN 2020

ACTIEGERICHT ONDERNEMEN IN 2020 is een manier van ondernemen die past bij deze tijd. Een tijd waarin ondernemers continue op zoek zijn naar de juiste hulpmiddelen of tools om hun business op de juiste manier te ondersteunen. Een praktische en succesvolle manier van klant- en marktgericht ondernemen met een organisatie die daarop is afgestemd.

Lees verder »