Blog

Benieuwd hoe jij succes in je leven en/of business kunt omarmen? Lees het in onze blogs!

RUVESTEPS training & coaching voor ondernemers en professionals

Communicatie

7 manieren om jezelf te motiveren

7 manieren die jou kunnen helpen om weer in beweging te komen en te motiveren. Blijf je eigen baas en zorg dat jij onafhankelijk bent. Schep je eigen belevingswereld en blijf op koers om jouw ambities in vervulling te laten gaan.

Lees verder »
Communicatie

Spreken om te verbinden en te verkopen

Om je boodschap over te brengen is het realiseren van een verbinding met anderen een cruciale factor. Door aandacht te besteden aan WAT je zegt, HOE je het zegt maar ook WANNEER je het zegt, kun je dit proces ondersteunen. Het helpt ook mee aan het uitbouwen van langdurige (klant)relaties.

Lees verder »
Communicatie

Creatief ondernemen met magische effecten

Wil jij een magische speelplaats ontdekken om meer creatief te ondernemen? Het is voor jou wellicht een verborgen plek, een creatieve kracht die jij bezit maar niet benut.
Ik kan je vertellen dat het een plek is waar gedachten stromen en ideeën ontstaan voor je leven, werk of business. Wil jij ideeën genereren die jou een ander perspectief geven?
Ontdek dan nu jouw magische en creatieve denkplek om meer uit je business te halen. Plug in op je creatieve deel.

Lees verder »
Communicatie

ACTIEGERICHT ONDERNEMEN als nieuwe aanpak

In 2020 introduceer ik een geheel nieuw programma voor ondernemers en bedrijven. Een programma dat gericht is op het optimaal gebruikmaken van het aanwezig potentieel. En ervoor zorgt dat jij je marketing & communicatie inzet vanuit een organisatie die daarop is ingericht.

Lees verder »
Communicatie

ACTIEGERICHT ONDERNEMEN IN 2020

ACTIEGERICHT ONDERNEMEN IN 2020 is een manier van ondernemen die past bij deze tijd. Een tijd waarin ondernemers continue op zoek zijn naar de juiste hulpmiddelen of tools om hun business op de juiste manier te ondersteunen. Een praktische en succesvolle manier van klant- en marktgericht ondernemen met een organisatie die daarop is afgestemd.

Lees verder »
Communicatie

Heb jij de sleutelset voor de juiste deur?

Een ondernemer is voortdurend op zoek naar de juiste hulpmiddelen. Je wilt jezelf en jouw onderneming verder helpen. Pas als je duidelijk hebt wat jouw business nodig heeft, weet je welke hulpmiddelen de juiste zijn. Een sleutel en een deur moeten wel op elkaar aansluiten.

Lees verder »
Communicatie

BENUT AANWEZIG POTENTIEEL

Organisaties benutten vaak maar een (klein) deel van het potentieel binnen hun organisatie. Er is namelijk vaak geen helder inzicht in de aanwezige kennis, ervaring en vaardigheden. Stel je eens voor dat jouw organisatie wel gebruikmaakt van het verborgen potentieel.

Lees verder »
Communicatie

Black Friday als Deal en Trend

Je kunt Black Friday vanuit verschillende perspectieven bekijken. Het kan een moment zijn om een koopje te scoren of een extra keuzemoment met bijkomende stress. Of zelfs als een manier om aandacht te trekken door tegen de trend in te gaan. Op welke manier presenteer jij jezelf als ondernemer met je bedrijf en hoe stem jij af op je klant?

Lees verder »