Logo - Ruvesteps 2019 versie 0.1 - 6000-wit
Creatief ondernemerschap
Rudy Veraar

Rudy Veraar

Creatief ondernemen met magische effecten

Share on facebook
delen
Share on twitter
delen
Share on linkedin
delen
Wil jij een magische speelplaats ontdekken om meer creatief te ondernemen? Het is voor jou wellicht een verborgen plek, een creatieve kracht die jij bezit maar niet benut. Ik kan je vertellen dat het een plek is waar gedachten stromen en ideeën ontstaan voor je leven, werk of business. Wil jij ideeën genereren die jou een ander perspectief geven? Ontdek dan nu jouw magische en creatieve denkplek om meer uit je business te halen. Plug in op je creatieve deel.

Magische gedachtenspinsels

  • Als ondernemer loop je rond met allerlei gedachten over je business. Je gaat aan het eind van de dag naar bed met een glimlach of een grimas op je gezicht. Afhankelijk van hoe de dag en je business is verlopen, lijk je weg te dommelen. Maar net voordat je echt in dromenland bent of diep in slaap valt, komen er gesprekken, beelden, geluiden en gevoelens langs. Je hebt gelachen, je hebt je een beetje opgewonden, iemand lief en ook streng toegesproken en nieuwe mensen ontmoet.

Je denkt nog wat terug aan de start van de dag, de ochtend, waarin je een probleem voorzag maar uiteindelijk veel sneller wist op te lossen dan je had gedacht. Magische gedachtenspinsels hebben je geholpen. Op de een of andere manier heb jij een connectie gemaakt met een energiek en creatief onderdeel. Hierdoor ben jij in staat geweest om actiegericht te ondernemen.

 

Flexibel denkvermogen voor een beter resultaat

Je soepele en krachtige denkcapaciteit en flexibele geest zorgen voor mogelijkheden en nieuwe gezichtspunten. Hierdoor ben jij in staat om klanten, leveranciers en jouw team mee te nemen in je denkbeelden. En zo worden geregeld resultaten neergezet en doelen bereikt die jij niet van tevoren voor mogelijk hield.

Als ondernemer verwacht jij soms het onmogelijke van jezelf en van anderen. En tot grote verwondering ontstaan er ideeën in jouw hoofd of in de hoofden van je teamleden die niemand had verwacht. Creatieve momenten lijken, bij toeval, te komen en te gaan.

Versterkt geloof en waardevolle momenten

Achteraf grinnik je in jezelf of met je team als je denkt aan die momenten van creativiteit. Het versterkt het geloof in jezelf en van je team. Waardevolle momenten van inspiratie en creatie waar jij eigenlijk voortdurend gebruik van wilt maken. Je beseft en merkt dat dit een positieve impact heeft op je klanten, je eigen mensen, jezelf en andere relaties. En niet te vergeten op je omzet en winst.

Uiteraard zie je ook in dat je geregeld op het verkeerde been wordt gezet en dat je gedachten vastlopen en niets opleveren.

Je beseft dat er een creatief deel in jou en dat van anderen aanwezig is dat jij kunt aanspreken. Een waardevol deel dat jij voor je business doelbewust kunt aanspreken en gebruiken.

Benut jouw creatieve deel

Creatief zijn zit in je! Ja, je leest het goed. Voor jou is het dus ook mogelijk om creatief te denken, te doen en je zelfs creatief te voelen. Creativiteit zit namelijk in ons allemaal. Dus ook in jou.

En als ondernemer kun jij het zeker gebruiken om je business een boost te geven. Op sommige momenten kun jij je creatieve vermogen ook gebruiken om jezelf te motiveren.

We beschikken als mens namelijk over een fantastisch en fascinerend stel hersenen. Dat prachtige orgaan neemt dingen en mensen waar, stuurt zaken aan, heeft een controlerende functie en verwerkt grote hoeveelheden informatie. 

Door op een andere manier dingen en/of mensen te bekijken, beluisteren en ervaren, vorm je op een bewuste wijze, creatieve gedachten-patronen.

Door het toepassen van de juiste stappen is het mogelijk om het creatieve denkproces in gang te zetten en zelfs op een hoger niveau te brengen. Het creatieve proces is een onderdeel van ACTIEGERICHT ONDERNEMEN.  

Meer weten of hoe jij dit verder kunt ontwikkelen en benutten? Neem contact op. KLIK Hier!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Share on google
Share on whatsapp