Logo - Ruvesteps 2019 versie 0.1 - 6000-wit
AGO - Actiegericht Ondernemen
Rudy Veraar

Rudy Veraar

ACTIEGERICHT ONDERNEMEN als nieuwe aanpak

Share on facebook
delen
Share on twitter
delen
Share on linkedin
delen
In 2020 introduceer ik een geheel nieuw programma voor ondernemers en bedrijven. Een programma dat gericht is op het optimaal gebruikmaken van het aanwezig potentieel. En ervoor zorgt dat jij je marketing & communicatie inzet vanuit een organisatie die daarop is ingericht.

Onderneem vanuit je hart

Of je nu president-directeur, zzp-er, baas van een MKB-bedrijf bent of de scepter zwaait over een klein bedrijf, het maakt echt niets uit welke titel of naam je hebt. Wil je succesvol zijn, dan zul je actiegericht aan de slag moeten.

Ontdek daarom jouw drijfveer (passie) om te ondernemen en zet het op papier. Dat is al een goede eerste stap om actiegericht te ondernemen.

Daarnaast heb je een goede praktische aanpak nodig die bij jou past en je verder helpt. Een aanpak die zorgt dat winstgevende klanten jou vinden, dat jij je kunt onderscheiden in de markt, dat je onderneming een duurzaam en flexibel karakter krijgt en nog veel meer.

Nieuwe aanpak voor 2020

In 2020 kun je blijven doen wat je altijd al hebt gedaan en blijven krijgen wat je tot nu toe hebt gekregen. Met af en toe extra klanten, omzet en succes. Je kunt ook zoeken naar een manier om je onderneming meer stabiliteit te geven en meer in te richten op een markt die voortdurend in beweging is. Gericht op winstgevende klanten waarbij je blijft inspelen op de behoeften die continue lijken te veranderen.

Ook lijken de hulpmiddelen die jij nodig hebt en inzet om winstgevende klanten aan te trekken vaak te wijzigen. Een meer digitale marktomgeving vraagt om een geheel andere marketing & communicatie aanpak.

Stop met de on-samen-hangende aanpak

Ik zie veel losse hulpmiddelen of tools in de markt voor ondernemers om je business verder te helpen, zoals bijvoorbeeld: Storytelling, Sales-funnels, SEO, podcasts, blogs en vlogs . Het is echter jammer dat er vaak geen strategie achter zit die is afgestemd op wat jij als ondernemer wilt bereiken. Een on-samen-hangende aanpak die geen rekening houdt met de opbouw van je huidige organisatie.

Complete actiegerichte aanpak

Kies daarom in 2020 voor een aanpak die ervoor zorgt dat je jouw marketing & communicatie en organisatie op elkaar afstemt. Een complete aanpak die de diverse hulpmiddelen laat samenwerken om te bereiken wat jij met jouw business wilt. En dat is meer dan een beetje geld op de korte termijn. Een duurzame business vraagt om een stevig fundament met een flexibel karakter.

Kies daarom in 2020 voor ACTIEGERICHT ONDERNEMEN van Ruvesteps.

Meer hierover in 2020.

 

 Wil je advies om jouw mogelijkheden te ontdekken? KLIK Hier!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Share on google
Share on whatsapp