Logo - Ruvesteps 2019 versie 0.1 - 6000-wit
Leef en durf

Leef je eigen leven en doe het op jouw manier

Leef je eigen leven en doe het op jouw manier

Leef jij je eigen leven?

Waarom start jij nu vandaag niet met het leven van je eigen leven. Als jij namelijk geen plan maakt voor je leven dan maakt iemand anders een plan voor jou.  Jij zult meegenomen of gebruikt worden om de doelen van anderen tot werkelijkheid te laten komen. Vaak zal er geen ruimte zijn om jouw ideeën of dromen te verwezenlijken.

 

Beperkte tijd van leven

Denk jij aan de tijd die verstrijkt en die je niet benut?

Het leven en daarmee jouw tijd op deze aardbol  is beperkt, neem daarom het heft in eigen handen. Je weet van te voren niet hoe het een met het ander in je leven is verbonden. Als je blijft wachten tot er een verleden is waarop je kunt terugkijken dan zal je altijd blijven hopen op een goede afloop om jouw doelen te bereiken.

 

Alles valt op z’n plek

Vertrouw jij erop dat het wel goed komt?

Vertrouw erop dat de zaken op je pad op z’n plek vallen. Dat er dingen gebeuren en dat het bijdraagt aan jouw leven. Vertrouw erop dat dingen en mensen in je leven komen waardoor jij kunt bereiken wat jij wilt. Uiteraard zal je zelf in actie moeten komen om jouw deel te doen om dit mogelijk te maken.

 

Kom in actie

Zet jij jezelf in beweging?

Jij dient zelf te zorgen voor doelgerichte ACTIE waardoor er beweging ontstaat in jouw leven en dat van anderen. Jij dient in ACTIE te komen om de dingen mogelijk te maken die jij wilt bereiken in je leven. Een ander gaat dit niet voor je doen, jij zult in ACTIE moeten komen. Kom dus in ACTIE!

 

Doelen stellen en bereiken

Geef jij je doelen echt vorm?

Tijdens je reis om je doelen te bereiken zal je bijna 80% niet op koers zitten. Je zal vele malen afdwalen. Sterk jezelf en hou je vast aan je geloof, karma of een ander houvast in je leven waarop jij kunt terugvallen en bouwen. Focus je op je doelen en stuur bij zodat je telkens weer op koers ligt om jouw doelen te bereiken.

 

Vorm je eigen mening en laat je stem horen

Laat jij anderen horen hoe jij erover denkt?

Laat je niet opsluiten in de gedachtewereld van anderen. Vorm je eigen mening en laat jouw stem horen in zowel je werk als in je privéleven. Doe de dingen die bij jou passen, die je na aan het hart liggen. Vertrouw op je intuïtie om je doelen te realiseren.

 

Doorzetten vergt kracht

Zet jij genoeg door?

Er zullen veel hobbels en kuilen op je pad aanwezig zijn, jij zult met tegenslagen te maken krijgen. Het vergt kracht om in deze moeilijke tijden door te zetten. Vertrouw erop dat er betere tijden aan komen en bereid je in goede tijden voor op deze mindere tijden.

 

Emoties gebruiken in je eigen voordeel

Zit jij aan het stuur?

Angst kan je verlammen en er voor zorgen dat je niet doorzet en opgeeft om je doelen te bereiken. Laat je dus niet leiden door je emoties maar neem de controle over je angst of andere emoties en vervolg je reis.

 

Besluit nemen

Neem jij een besluit of laat je het gebeuren?

Neem een besluit om jouw leven in te vullen en jouw dromen vorm te geven. Leef je leven met passie en gebruik jouw drijfveren om jouw leven zo te vormen zoals jij dat wilt. neem het BESLUIT!

 

Actie

Stel jij uit of kom je nu echt in actie?

Kom in actie om jouw dromen en doelen te bereiken, zet door, geef niet op in moeilijke tijden en vertrouw op jezelf en de mogelijkheden die aanwezig zijn in de wereld om je heen. ACTIE!

Een workshop doelen stellen en bereiken volgen is een mogelijkheid om je te helpen om je acties ook daadwerkelijk vorm te geven.

 

Een prachtige en inspirerende video in relatie tot het bovenstaande tref je hieronder aan.

Geniet en laat je gedachten daarna eens vrij om te bepalen hoe dit jezelf en anderen kan helpen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.