Logo - Ruvesteps 2019 versie 0.1 - 6000-wit
Rudy Veraar

Rudy Veraar

Maak jezelf zichtbaar en hoorbaar

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Maak jezelf zichtbaar en hoorbaar. Zo maak je anderen duidelijk wat jij wilt in je leven en wat jij voor hen kunt betekenen.

Communiceren in het informatietijdperk

In het informatietijdperk waarin wij leven lijkt het of er steeds meer nadruk ligt op de technologie en alles wat daaraan is gerelateerd. Social Media lijkt het speerpunt van veel mensen en organisaties. We vergeten soms dat dit slechts hulpmiddelen zijn. Het zijn vaak hele belangrijke en soms essentiële middelen, maar het blijven hulpmiddelen.

De mens blijft, wat mij betreft zeker, de centrale speler in het speelveld van de communicatie. Om die positie te blijven behouden is het noodzakelijk dat een ieder aandacht besteed aan zijn of haar spreekvaardigheid.  Afhankelijk van de situatie en je rol daarbinnen is het belangrijk om stil te staan bij wat jij nog nodig hebt om verder te komen.

Spreekvaardigheid om je zichtbaar en hoorbaar te maken

Vele mensen blijven zichzelf ontwikkelen. Scholing en bijscholing is in veel bedrijven een belangrijk aandachtspunt. De verschillen tussen werknemers worden steeds kleiner, deels door de technologische ondersteuning. 

Hoe kun jij dan toch nog een beetje meer zichtbaar zijn dan een collega, meer opvallen voor een promotie, het vertrouwen van die ene klant winnen of een afspraak regelen?

De sleutel tot succes ligt in jouw vaardigheden als spreker.

Het verschil dat het verschil maakt

We zijn als mens zo druk bezig om ons te verdiepen in van alles op ons vakgebied dat we onze spreekvaardigheden soms vergeten te ontwikkelen. Zie het als een middel dat jij kunt inzetten om het verschil te maken. Het verschil dat de doorslag geeft om een klant binnen te halen, die promotie te verkrijgen of het management duidelijk te maken wat nodig is.

Maak gebruik van jouw spreekvaardigheden

Laat je niet wijs maken dat je als spreker moet zijn geboren. Veel grote sprekers zijn met vallen en opstaan groot geworden. En als je al wel redelijk of goed kunt spreken, zelfs dan is het mogelijk om verbeteringen aan te brengen.

Gun jezelf de tijd en ruimte om jouw spreekvaardigheden optimaal te benutten. Maak jezelf zichtbaar en hoorbaar op jouw manier. Ontdek de manier om jouw spreekvaardigheden te ontwikkelen.

Laat je adviseren en ontdek hier jouw mogelijkheden! KLIK HIER!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin