Logo - Ruvesteps 2019 versie 0.1 - 6000-wit
Dromen om te volgen

Dromen, Durven, Doen volgens Ruvesteps

Dromen, durven, doen

We dromen allemaal wel eens, van een beter leven, meer succes in je werk, relatie of op andere gebieden van je leven.

Vaak laten we het bij dromen of wensen en hopen we dat het morgen beter gaat met onze gezondheid, financiën of andere aspecten van ons leven.

Ik zeg altijd maar “Als je geen lot koopt dan win je ook nooit” en daarmee bedoel ik dat we er zelf wel iets voor moeten doen om te krijgen wat we willen.

Dromen, durven, doen van Ben Tiggelaar is een boek dat op een praktische manier aangeeft hoe je dat kan bereiken.

Dromen, durven, doen

Dromen, durven, doen is een makkelijk leesbaar en praktisch boek dat je handvatten geeft om van denken naar  echt doen te gaan. Het onder ogen durven zien van jezelf en de dingen die je doet of juist niet is een belangrijk punt in dit boek. Het is een soort basis die gecreëerd wordt van waaruit jij kunt vertrekken.

 

Gefaseerde verandering

Om te veranderen wordt duidelijk gemaakt dat je stappen gefaseerd moet uitvoeren. Kleine stappen zetten in de richting die jij wilt is een principe dat mij erg aanspreekt en ook werkt. Veel kleine stappen maken wellicht dat je wat langzamer naar je doel beweegt maar zorgt er wel voor dat je beseft welke veranderingen in je leven echt werken en dat het beklijft.

 

Verandering vergt tijd

Elke verandering in gewoonten heeft namelijk tijd nodig om het je eigen te maken. Daarbij is herhaling een belangrijk hulpmiddel om een nieuwe gewoonte als een vast patroon op te nemen in je systeem.

En weet dat ook hier geldt dat het lezen van het boek niet gaat zorgen voor een verandering in je leven. Jij moet zelf aan het werk om het positieve effect te realiseren in je leven. DOEN, DOEN en nog eens DOEN.

 

Kom in actie

Een workshop doelen stellen en bereiken volgen is een mogelijkheid om je te helpen om je acties ook daadwerkelijk vorm te geven.

 

Aanrader

De onderwerpen die hij bespreekt zijn niet nieuw maar Ben Tiggelaar weet de zaken net even op een andere manier te presenteren. Ik vind het boek dan ook een echte aanrader.

Meer weten? Klik op het boek!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.