Logo - Ruvesteps 2019 versie 0.1 - 6000-wit
synchroniciteit

Synchroniciteit (Joseph Jaworski)

Synchroniciteit

Synchroniciteit is niet alleen een inspirerend, maar ook een praktisch boek.

Het stimuleert de ontwikkeling van die capaciteiten die nodig zijn om individueel en collectief – op persoonlijk, maatschappelijk en zakelijk gebied – onze toekomst zelf vorm te geven, in plaats van voortdurend te reageren op gebeurtenissen van buitenaf.

Jaworski vertelt een hoogst persoonlijk verhaal.

Hij laat aan de hand van zijn eigen ervaringen zien dat door een fundamentele verandering van focus een geheel nieuwe manier van leidinggeven kan ontstaan.

Een vorm van leiderschap die niet gericht is op het verwerven van persoonlijke macht, roem en status, maar die het geheel dient – omdat dát alleen echt werkt.

Inclusief een nieuw hoofdstuk over hoe dit boek het leven van talloze lezers heeft veranderd en een hoofdstuk waarin de innerlijke weg naar kennis verder wordt verdiept.

Joseph Jaworski begon zijn carrière als advocaat bij Bracewell & Patterson in Houston, Texas.

Hij richtte in 1980 het American Leadership Forum op en was sindsdien werkzaam bij de Royal Dutch/Shell Group in Londen, waar hij een innovatief programma ontwikkelde voor strategisch management in de 21e eeuw.

Sinds 1994 is hij lid van de Raad van Bestuur van het Massachusetts Institute of Technology (M I T) Center for Organizational Learning.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.