Logo - Ruvesteps 2019 versie 0.1 - 6000-wit
Ruvesteps - Individuele coaching

Internationale vrouwendag 2018: Voel je vrij, maak je dromen waar

Jezelf vrij voelen

Jezelf vrij voelen is een belangrijk onderdeel om te genieten van het leven. Jezelf gevangen voelen in lichaam of geest werkt beperkend. Het ontneemt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Het is vaak mogelijk dat jij de eerste stap zet om meer vrijheid te behouden en/of te krijgen. Soms heb je hulp nodig, maar vaak kan je meer dan je denkt.

Een stap zetten, betekent dat je ook op zoek gaat naar informatie. Je wilt een eerste stap zetten naar meer helderheid om voor jezelf een beginpunt te creëren.

Pas als je inzicht hebt op wat jou tegenhoudt, dan kun je stappen zetten. Dit inzicht kan er voor zorgen dat je meer mogelijkheden waarneemt om zo je dromen te realiseren.

De internationale vrouwendag kan meer helderheid brengen. Een moment om een blik te werpen op zaken die spelen en invloed hebben op jouw ontwikkeling.

 

Maak je dromen waar

Wil jij je dromen uit laten komen? Wil jij de stappen zetten die nodig zijn om dit mogelijk te maken?

Wil je misschien weten hoe je het kunt aanpakken? Tijdens de internationale vrouwendag zijn er mogelijkheden genoeg om ideeën op te doen. Je ontdekt de mogelijkheid tot een gereedschapskist vol tools om je dromen waar te maken.

NLP geeft je de mogelijkheid om anders naar jezelf en de wereld te kijken. Om anders naar dingen en mensen te luisteren en daarop te reageren.

Meer controle en vrijheid over wat en hoe je precies iets doet, zegt of reageert zodat ook jij bepaalde doelen bereikt in je leven. Ontdek de mogelijkheden die NLP jou kan bieden.

Creëer een mindset die jou en anderen verder helpt en meer brengt.

Ook kun je ontdekken of het ondernemerschap in je zit! Is het opzetten van een eigen bedrijf misschien het idee dat je hebt om (financieel) onafhankelijk te worden?

ACTIEGERICHT ONDERNEMEN geeft je de tools om als (startende) ondernemer een nieuw winstgevend pad in te slaan.

Kom daarom naar de internationale vrouwendag georganiseerd door Vrouw en Wijzer, maar laat je in elk geval op mijn speciale lijst om TIPS en meer te ontvangen om je dromen waar te maken!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.