Logo - Ruvesteps 2019 versie 0.1 - 6000-wit

Inzicht in je kernwaarden

Geschreven door Ada Pengel-Servet
Workshop aangeboden door ‘Werken voor Werk’

”Benut je Toegevoegde Waarde=BTW”
Is geen afkorting van ‘By The Way’, alhoewel je gaande weg er wel achter komt dat jou als vanzelfsprekende kernwaarden jouw ‘onbenutte’ toegevoegde kernwaarden zijn.

Het was een 4 dagdelen ‘BTW’ workshop gegeven door Rudy Veraar van Ruvesteps. Rudy is een trainer met oog/oor voor de deelnemers, zorgend voor een veilige interactieve deelname van de aanwezigen in een veilige omgeving vanwege de soms confronterende eye-openers.

De workshop was duidelijk en interactief a.d.h.v. PowerPoint en hand-outs om op zoek te gaan naar je toegevoegde waarde om te benutten.

Uit nieuwsgierige interesse en er van uitgaande dat men nooit te oud is om te leren ben ik open minded aan de workshop begonnen.

Het was een bijzondere ervaring om geattendeerd te worden op mijn toegevoegde waarde door intervisie, waarbij niets vanzelfsprekend is en juist daar draait het om met “Benut je toegevoegde waarde”!

Rudy wist, door geboden veiligheid en ruimte, de deelnemers te raken door ze een spiegel voor te houden om zo de toegevoegde kwaliteiten/waarde zichtbaar te maken.

Zulke momenten waren intens voor de individuele deelnemers om zo ‘weer’ in beweging te komen.
Ik heb het als een fijne en leerzame workshop ervaren.

Voor mij als pedagoog/ coach/trainer was het een mooie eyeopener voor nieuwe inzichten.

“Als je werkt met een liefdevol hart, maak je altijd iets moois!
-John O’Donohue-“