Logo - Ruvesteps 2019 versie 0.1 - 6000-wit

Praktisch communiceren

PRAKTISCH COMMUNICEREN

Laat onduidelijkheid achter je - ontvang de sleutels om helder te communiceren

Op een praktische manier helder communiceren. Ontdek en ervaar een eenvoudige manier om met duidelijke taal je verhaal te vertellen!

Met kracht en overtuiging communiceren, met respect voor anderen. Spreken op de juiste toon en met de woorden die aansluiten op de ander. Meer resultaat binnen je relatie, vergadering of presentatie. Lijkt dit iets magisch? Van een afstand lijkt het magisch hoe sommige mensen dit doen. De tools liggen voor je klaar! Door de stappen en technieken van deze workshop te volgen ligt het vanaf nu binnen jouw communicatie-bereikOntdek de sleutel-set om helder te communiceren met resultaat!

Ontvang jouw persoonlijke communicatie-sleutels NU !

Met helderheid en effect communiceren!

Helder en overtuigend communiceren is ook voor jou weggelegd.

Ja, je dient het alleen maar op te pakken. Door het hanteren van de juiste patronen, flexibel taalgebruik en inzichten op het gebied van menselijke interactie beschik jij over een praktische tool-set. Een tool-set waardoor jij in staat bent om beter contact te maken en meer impact te realiseren.

Veel mensen vinden het echter onwennig en denken dat ze minder oprecht gaan communiceren door het hanteren van bepaalde technieken. 

Praktisch communiceren leert je geen trucs maar geeft je een werkwijze die bij jou past. Jij kunt dus bij jezelf blijven en leert een heldere en praktische manier met effect.  Een manier waarbij er oprechte aandacht is voor de ander.

Verrijk jezelf met de mogelijkheden om met meer kracht, helderheid en openheid te spreken. Je verschaft jezelf hierdoor een positie om je standpunten over te brengen met meer resultaat.

Weet dat jij meer ruimte, vrijheid en plezier krijgt in communiceren. Bemerk dat anderen meer en beter naar je luisteren en meegaan met jouw verhaal.

Ja, ook voor jou is dit mogelijk!

In de workshop "Praktisch communiceren" krijg jij de tools aangereikt om helder, overtuigend en doeltreffend te communiceren.

Elke dag een stapje meer helderheid en duidelijkheid in je taal, zal je effectiviteit met anderen verhogen. Het heeft een positieve impact op je leven vol met communicatie!

Waar wordt aandacht aan besteed?

 Waarnemen

 Lichaamstaal

 Taalvorming en -gebruik

Stemgebruik

Inlevingsvermogen

 Afstemming op de ander

 Gespreksturing

 

Wat ga je leren?

 Verschillende technieken om op een dieper niveau contact te maken met anderen

 Gebruik maken van wat je bij de ander ziet en hoort

♦ Scherper observeren

♦ Effectievere vragen stellen

 De diepere werking van taal en uitwerking op mensen

 Grip houden op een gesprek

 Feedback geven en ontvangen

 

Wat mag je verwachten na de workshop?

 Je bent je meer bewust van de mogelijkheden van je waarnemingsvermogen 

 Je ben in staat om effectiever gebruik te maken van al je zintuigen

 Je bezit een krachtige en effectieve manier van vragen stellen

 Je maakt op een dieper niveau contact

 Je ben in staat om een (sterkere) verbinding met anderen te maken.

 Je hebt een praktische en doelgerichte werkwijze van communiceren

Dat is taalgebruik met effect!

Praktisch en bruikbaar taalgebruik. Luisteren en vragen stellen zodat je de essentie van een verhaal begrijpt. Aansluiten met je verbale en non-verbale communicatie op anderen. Vanuit oprechte interesse een gesprek aangaan met een ander. Vruchtbare, effectieve en plezierige interactie waarbij je jezelf kunt zijn.

In een veilige omgeving leer jij communiceren met anderen waardoor er verbinding ontstaat. Je leert een diepere vorm van communiceren kennen waardoor jij beter wordt gehoord en gezien.

Je leert technieken waarbij je jezelf kunt blijven. De technieken worden afgestemd op jouw persoonlijkheid.

In de workshop krijg je tools aangereikt die je houvast geven in de voorbereiding en uitvoering.

De gebruikte technieken komen voort uit mijn jarenlange ervaring op het gebied van spreken in het openbaar spreken, gedragswetenschappen, psychologie, NLP en mijn werk als spreker, coach, trainer en ondernemer.

In de workshop "Praktisch communiceren" krijg jij praktische en persoonlijke tools aangereikt om doelgericht, flexibel, helder en overtuigend te communiceren.

 

Wat zeggen anderen over deze workshop!

Tijdens en na afloop van workshop ontvang ik graag feedback. Feedback die ik gebruik voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en om de workshop steeds een beetje beter te maken. Aangezien dit een splinter-nieuwe (leuk woord!!!) workshop is, tref voor deze workshop nog geen recensies aan. Lees wat anderen zeggen over andere workshop om een indruk te krijgen wat je kunt verwachten. Lees hier wat het anderen heeft opgeleverd!

 

Deze workshop neemt je stapsgewijs mee. Er wordt rekening gehouden met je voorkennis, praktijkervaring en eigen leerdoel. Het enige dat jij hoeft te doen is de stappen te volgen en te oefenen.

≡ Praktische informatie

Hieronder tref je praktische informatie over de workshop aan, zoals de lesmethodiek, investering, btw, materiaal, locatie, datum en tijd, lunch en andere zaken.

 Lesmethodiek

√ In de workshop wisselen we af tussen theorie en praktijk.

√ Het concreet ervaren, experimenteren en reflecteren zorgt voor een dynamische leeromgeving

√ De training is gebaseerd op technieken vanuit o.a.:

• Psychologie

• Neurolinguïstisch programmeren (NLP)

• Openbaar spreken

√ Deze unieke mix verzorgt jou een doeltreffende manier van comminceren

 Locatie

• Locatie kan per workshop/training kan afwijken.

• In het overzicht Workshops & Trainingen vindt u de juiste locatie per workshop/training

 Investering

De planning en investering voor 2019 zijn binnenkort beschikbaar

Incompany: op aanvraag

 Prijzen

Prijzen zijn inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor zakelijke klanten

• Inclusief materiaal (Uitgebreidheid is afhankelijk van de gekozen variant)

Ja, jij kunt het.

Zet nu de stap om meer vrijheid en flexibiliteit te verkrijgen in je verbale en non-verbale communicatie. Op jouw manier helder en overtuigend spreken. Zet jezelf hoger op de communicatie-ladder!