Logo - Ruvesteps 2019 versie 0.1 - 6000-wit

Inspiratie

Dromen, Denken, Durfen, Doen en Doorzetten

Hieronder tref je een aantal inspirerende video's aan. Van dromen naar doen. De weg om je doelen te bereiken gaat niet altijd over rozen. Op sommige momenten heb je een vleugje extra inspiratie nodig, een stukje extra inzicht of gewoon even iets waar je vrolijk van wordt om door te zetten om je pad verder met kracht te vervolgen.

Denk in mogelijkheden

Herontdek jouw kracht

Ga op ontdekkingstocht en zet door

Als kind was je constant op ontdekkingstocht. Continue was je bezig om mogelijkheden te bedenken om bijvoorbeeld iets te pakken. Je liet je niet weerhouden. Ook in het proces dat je ondernam om te lopen. Je stond op, eerst aan de rand van de tafel, daarna los en een beetje wiebelig liep je weg. Je viel, stond op, je viel en je stond weer op en ging weer verder.
Niemand die tegen je zei "Stop maar want dat gaat toch niet lukken". Bovendien luisterde je daar toch niet naar. Je ging gewoon door en je liep gewoon weg op eigen kracht.

Herontdek je geloof en jouw kracht om door te zetten
Denk aan die momenten terug waarop jij niets wist van "het kan niet" en ga door totdat het wel lukt. Wees flexibel en denk in mogelijkheden om obstakels om te buigen of te vermijden zodat jij je doelen bereikt.
En zorg voor plezier, neem jezelf niet altijd al te serieus.
Laat het kind in je naar boven komen en gebruik de creativiteit die daarbij vrijkomt .

Van droom naar werkelijkheid en ....

Leef er naar

Dromen kan je omzetten in werkelijkheid

Het vergt moed om een droom werkelijkheid te laten worden. Je zal tegenslagen ondervinden om jouw droom vorm te geven en echt te beleven. Is het makkelijk om door te zetten? Nee, er zullen zeker momenten zijn dat ook jij het even niet meer ziet zitten. Om een droom werkelijkheid te laten worden, is kracht vereist om door te zetten op de momenten waarop het niet lukt, je het gevoel hebt dat jij gefaald hebt en je aan jezelf gaat twijfelen. Hou vast aan je droom en zet door.

Moeilijke tijden gaan voorbij, blijf investeren in jezelf

Zorg er voor dat jij blijft werken aan jezelf, jezelf blijft ontwikkelen en dat je blijft groeien op weg naar je droom. Blijf geloven dat jij meer kunt en op aarde bent gezet om iets te creëren. Het opbouwen van bijvoorbeeld een prachtig bedrijf, het leven als een ondernemer die overal mogelijkheden ziet.

Geloof in jezelf en ....

Maak een plan

Leef je eigen leven

Start nu met het leven van je eigen leven. Als jij geen plan maakt voor je leven dan maakt iemand anders een plan voor jou. Het leven en daarmee jouw tijd is beperkt, neem daarom het heft in eigen handen.

Alles valt op z'n plek

Vertrouw erop dat de zaken op je pad op z'n plek vallen. Dat er dingen gebeuren en dat het bijdraagt aan jouw leven en bedrijf. Vertrouw erop dat dingen en mensen in je leven komen waardoor jij kunt bereiken wat jij wilt. Zorg uiteraard wel zelf voor doelgerichte beweging zodat dit mogelijk wordt gemaakt.