Logo - Ruvesteps 2019 versie 0.1 - 6000-wit

Certificeringen en accreditaties

RUVESTEPS training & coaching voor ondernemers en professionals

Ruvesteps aangesloten bij NOBCO

Geregistreerd als beroepscoach

Door aansluiting bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches blijft Rudy Veraar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vlak van coaching. Hierdoor beschikt hij ook over extra tools die ontwikkeld zijn ter ondersteuning van een gedegen en effectief coachingstraject.

Ruvesteps is verbonden aan NVNLP

Internationaal gecertificeerd NLP trainer

Door zijn lidmaatschap bij de Nederlandse vereniging voor NLP (NVNLP) blijft Rudy de laatste ontwikkelingen op het gebied van NLP volgen. Hierdoor is hij ook in staat om te leren van mensen die tot de kern van NLP behoren.

Rudy Veraar CRKBO geregistreerd docent

Geregistreerd docent

Rudy Veraar is opgenomen in het register voor docenten bij de CRKBO

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten.

Rudy Veraar Qredits - Ondernemerscoach

Ondernemerscoach

Rudy Veraar is ondernemerscoach bij Qredits. Partners van Qredits zijn partijen zoals: ING, ABNAMRO, Rabobank, Aegon, etc. Hij blijft hierdoor op de hoogte van wat er in de markt speelt met betrekking tot het ondernemerschap.

Toastmasters International - Sprekers-organisatie

Spreken in het openbaar

Door zijn lidmaatschap bij de sprekers-organisatie Toastmasters International (en Toastmasters Almere) blijft Rudy Veraar zijn communicatieve vaardigheden continue trainen. Toastmasters is een internationale organisatie die zich richt op de ontwikkeling van spreken in het openbaar en leiderschapskwaliteiten.

Rudy Veraar - kerntrainer van Academie voor Psychologica (AVPL)

Gecertificeerd Mental Health Coach en Kerntrainer AVPL

Rudy Veraar is gecertificeerd Mental Health Coach en kerntrainer bij de Academie voor Psychologica (AVPL). Hij behartigt de NLP locaties in Almere en Eindhoven (Best) voor de AVPL. Dit zijn twee van de meer dan tien locaties van de AVPL waar NLP trainingen worden gegeven.

Rudy Veraar - Sprekerscoach - TED-Talks

Sprekers-coach TED-Talks

Rudy Veraar draagt bij aan de selectie en coaching van sprekers voor het TEDx-podium in Almere. Hij vindt het fantastisch om mensen te begeleiden zodat zij hun verhaal vanuit hun hart vertellen. Hij geeft ze structuur en zorgt dat alle componenten die belangrijk zijn voor een spreker geraakt worden.