Logo - Ruvesteps 2019 versie 0.1 - 6000-wit

Bewust opkomen voor jezelf

 

BEWUST OPKOMEN VOOR JEZELF

Opkomen voor jezelf - ontvang de sleutels om je assertiviteit te versterken

Ontdek hoe jij grenzen stelt! NEE-zeggen en slechts accepteren wat jij wilt!

Meer vrijheid door NEE-zeggen. Meer mogelijkheden ontdekken om duidelijk te maken wat jij wel en niet wilt in je privéleven of werk. In staat zijn om anderen duidelijk te maken waar jouw grens ligt. Niet mogelijk? Het is makkelijker dan je denkt! Door de stappen en technieken van deze workshop ligt grenzen stellen vanaf nu binnen handbereikOntvang de sleutel-set om op te komen voor jezelf en te zeggen wat jij wilt!

Ontvang jouw persoonlijke assertiviteit-sleutels NU !

Bewust opkomen voor jezelf

Opkomen voor jezelf!  Kan ik dat ook, denk je wellicht? Ja, ook voor jou is dat mogelijk. Ja, maar ik ...... Ik weet niet hoe je dat doet. Ook jij kunt grenzen duidelijk maken en aangeven wat je wel en niet wilt. Je hebt alleen nog niet de juiste techniek ontdekt om dat te doen.

We beschikken als mens over fysieke en geestelijke vermogens om duidelijk te maken wat wel of niet gewenst is. Er zijn duidelijke manieren die jij kunt inzetten om je grenzen aan te geven. Duidelijk maken waar jij staat en wilt staan in je relatie, op je werk of privéleven. En dat is ook voor jou weggelegd. Beter laat dat nooit. Toch?

Start daarom NU met NEE-zeggen en aan te geven wat jij wilt. Het is nu tijd dat jij opkomt voor jezelf.  Het is nu jouw tijd zodat jijzelf de vrijheid neemt en krijgt die je verdient. En besef dat je hierdoor ook anderen helpt die jou als voorbeeld zien.

Benut de mogelijkheden om op een bewuste wijze, voor jezelf op te komen. Je wilt toch niet dat ze de rest van je leven over je heen lopen?

Door het toepassen van de juiste stappen is het mogelijk om bewust voor jezelf op te komen en duidelijk te maken wat jij wilt.  

In de workshop "Bewust opkomen voor jezelf" ontvang jij de tools om jouw plek in te nemen in je leven. 

 

Elke dag een stapje zetten om je vrijheid op te eisen, om je plek in te nemen en grenzen te stellen. Neem nu de leiding over jouw leven.

Waar wordt aandacht aan besteed?

Nee-zeggen en grenzen stellen

 Zelfvertrouwen opbouwen

Non-verbaal en verbaal gedrag interpreteren

Omgaan met eigen emoties en gedachten

Duidelijkheid over wat jij wilt

 Het innemen van jouw plek

 

Wat ga je leren?

 Onderzoeken en ervaren wat grenzen stellen is

 Opeisen van je eigen plek

♦ Het creëren van een stabiele kern (je krachtige en bewuste "IK") 

 Emoties gebruiken in je voordeel

 Bewust opkomen voor jouw belangen en meer

 Kennismaken met diverse technieken om je te ondersteunen 

 

Wat mag je verwachten na de workshop?

 Je hebt tools in handen om bewust voor jezelf op te komen

 Je stelt grenzen op jouw manier

♦ Je reageert vanuit een stabiele basis ("IK"-kracht)

 Je hebt meer zelfvertouwen

 Je neemt bewust je eigen plek in

 Je kunt duidelijk maken wat jij wel en niet wilt

Dat klinkt lekker assertief

Opkomen voor jezelf zodat jij je eigen plek verkrijgt. Weten wat jij wilt en niet wilt. NEE-zeggen en grenzen stellen. Duidelijk maken aan anderen hoe jij tegen iets aankijkt, vertellen hoe jij er over denkt en je daarbij prettig voelen. Zeg STOP tegen het altijd maar toestaan van eisen en wensen van anderen. Neem de ruimte in die jij verdient. Laat niet meer over je heen lopen.

In een veilige omgeving leer jij meer over je eigen emoties en gedachten-patronen en je "IK-kracht". Je leert technieken te gebruiken op jouw manier. Technieken die zorgen dat jij meer vrijheid krijgt in je leven. 

In de workshop krijg je tools aangereikt die je houvast geven om een stevige basis te vormen om bewust voor jezelf op te komen.

De gebruikte technieken komen voort uit mijn jarenlange ervaring op het gebied van gedragswetenschappen, psychologie, filosofie en mijn werk als analist, spreker, coach, trainer en ondernemer.

In de workshop "Bewust opkomen voor jezelf" krijg jij praktische en persoonlijke tools aangereikt om je "IK-kracht" te ontdekken en te gebruiken.

Wat zeggen anderen over deze workshop!

Tijdens en na afloop van workshop ontvang ik graag feedback. Feedback die ik gebruik voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en om de workshop steeds een beetje beter te maken. Lees hier wat het anderen heeft opgeleverd!

 

Deze workshop neemt je stapsgewijs mee. Er wordt rekening gehouden met je voorkennis, praktijkervaring en eigen leerdoel. Het enige dat jij hoeft te doen is de stappen te volgen en te oefenen.

≡ Praktische informatie

Hieronder tref je praktische informatie over de workshop aan, zoals de lesmethodiek, investering, btw, materiaal, locatie, datum en tijd, lunch en andere zaken.

 Lesmethodiek

√ In de workshop wisselen we af tussen theorie en praktijk.

√ Het concreet ervaren, experimenteren en reflecteren zorgt voor een dynamische leeromgeving

√ De training is gebaseerd op technieken vanuit o.a.:

• Psychologie

• Filosofie

• Neuro-Linguïstisch programmeren (NLP)

√ Deze unieke mix verzorgt jou een sprankelende manier van creatief denken

 Locatie

• Locatie kan per workshop/training kan afwijken.

• In het overzicht Workshops & Trainingen vindt u de juiste locatie per workshop/training

 Investering

De planning en investering voor 2019 zijn binnenkort beschikbaar

Incompany: op aanvraag

 Prijzen

Prijzen zijn inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor zakelijke klanten

• Inclusief materiaal (Uitgebreidheid is afhankelijk van de gekozen variant)

Ja, jij kunt het.

Zet nu de stap om meer vrijheid te krijgen door je plek op te eisen en de ruimte in te nemen die jij verdient. Neem NU het besluit!