Coaching voor Professionals
---------------------
Speciaal voor:
---
Ambitieuze
*Sprekers * Consultants * Business-analisten * Controllers * Auteurs * Adviseurs
en andere professionals

ZOEK JIJ EEN NIEUWE KOERS OF INSPIRATIE IN JE LEVEN?

Als ambitieuze consultant, controller, spreker, auteur, adviseur of andere professional lijkt het soms alsof jij vast zit. Een moment waarop het lijkt of je niet verder kunt groeien of meer kunt bereiken.

Merk jij dat jij op zo’n punt zit? Wil jij doorbreken? Wil jij weten hoe?

Wil jij meer, dieper of verder in je leven en werk?

Herken je je in één of meer van de onderstaande situaties?

MEER bereiken met een beter resultaat?

Wil jij meer grip en meer uit je carrière en leven halen ?

persoonlijke coaching voor een plezierig leven

Waarom persoonlijke coaching?

Je leeft in een wereld die constant in beweging is. Jij wilt jezelf kunnen zijn en blijven en je richten op wat voor jou belangrijk is. Je merkt echter dat je niet precies weet wat dat is. Wat is jouw richting in je leven? Wat maakt je leven compleet?

Persoonlijke coaching iets voor jou?

Je merkt dat je een ontevreden gevoel hebt, gedachten over de zin van het leven of gewoon niet meer weet wat belangrijk is. Jij wilt helderheid over wat voor jou belangrijk is, je eigen richting, jezelf zijn en de dingen doen die jij leuk vindt. Hoe mooi zou het zijn als je een begeleider hebt, iemand die je ondersteunt op jouw reis om weer compleet te zijn. Een persoonlijke coach kan die steun en toeverlaat zijn.

Op welke manier helpt persoonlijke coaching jou?

Een persoonlijke coach onderkent samen met jou de vragen die je continue bezig houden. Samen met jouw persoonlijke coach ga jij aan de slag om te bepalen wat het is dat jij verlangt. Er wordt samen gekeken naar de invloed van het verleden op je huidige situatie en welke nieuwe besluiten jij kunt nemen. Jij zult nieuwe, betere of plezierige wegen onderkennen in je leven.

SPECIFIEKE MOGELIJKHEDEN VOOR PROFESSIONALS


Authentiek presenteren met impact

INTERESSANTE ARTIKELEN

Pitch jezelf met de 5 W-methode!

Jij wilt anderen op een snelle maar effectieve manier duidelijk maken wat jij voor hen kunt betekenen. Hierbij is het uitermate belangrijk om aan te geven welk verschil jouw toegevoegde waarde kan betekenen voor de ander. Jij wilt namelijk een win-win situatie creëren.
Een goed opgezette pitch helpt jou om dit duidelijk te maken. De 5 W-methode is een eenvoudige maar erg bruikbare en effectieve methode.

Lees verder »
Ruvesteps - workshop: toegevoegde waarde

6 tips voor een perfecte pitch

Een goed opgezette pitch kan jou, als ondernemer of ondernemende professional, helpen om die winstgevende klant, die grote opdrachtgever of dat geld van die investeerder of bank binnen te halen. Neem je tijd om je verhaal voor te bereiden.

Lees verder »

EFFECTIEVE COaching van ruvesteps

Waarom kiezen voor coaching van Ruvesteps?

Rudy Veraar is opgegroeid in een familie van ondernemers en ondernemende professionals.  Als kleine jongen hielp hij zijn ouders, markthandelaren in verse groenten. Daar leerde hij de eerste beginselen van het ondernemerschap maar ook hoe je zaken professioneel aanpakt.

Zijn broers zaten ook in de handel van groente en fruit. Hier heeft Rudy veel praktische ervaring opgedaan over marketing, verkoop en andere zaken die helpen om jezelf te profileren en te positioneren. Alleen wist hij nog niet dat dit zo werd genoemd en ook niet hoe belangrijk dit is om jezelf, je product (dienst) of je bedrijf onder de aandacht te brengen en om te zetten in klinkende munt.

Later heeft hij dit aangevuld door het behalen van een bachelor in de Commerciële economie (Marketing). Hierdoor heeft hij kennis opgedaan van de theoretische kant en meer diepgang en structuur in zijn aanpak kunnen realiseren.

Als ondernemer was hij op het terrein van telefonie en energie actief waar hij veel heeft geleerd over het gedrag van mensen en daarmee klanten.
Hij heeft zich gedurende jaren verdiept in het menselijk gedrag en patronen door studie op het gebied van Psychologie en NLP.

Ook heeft hij samen met familie geopereerd in de internationale handel. Eerst in de productie, import en export van verlichtingsartikelen en daarna een groothandel in cadeau en verlichtingsartikelen opgezet en uitgebouwd.

Voordat hij de switch maakte naar trainer en coach heeft hij jarenlang als business-analist en projectmanager gewerkt bij APG, een grote pensioenuitvoerder. Hier ontwierp en optimaliserende hij complexe bedrijfsprocessen en begeleide veranderingen als projectmanager.
 
Al deze kennis heeft hij gecombineerd en samengebracht binnen zijn onderneming “Ruvesteps” om praktische trainingen en effectieve coaching, gericht op ondernemende professionals en ondernemers, mogelijk te maken.
 

Leven vanuit je hart? vraag advies!

" Zet nu de stap om te leven vanuit je hart. Gun jezelf de ruimte om van het leven te genieten."

Praktische informatie

Consultants, analisten, projectmanagers, auteurs of andere adviseurs die vastlopen of meer willen halen uit hun leven of een (nieuwe) richting in willen slaan.

Voor aanvang van het traject wordt er een inventarisatie gemaakt van de situatie en de vraagstukken die aandacht krijgen. Dit wordt ook vastgelegd in het contract. Het traject start vanaf 8 sessies.

De gesprekken worden in vertrouwen gevoerd.

  • Er worden afspraken opgesteld om tijdens de gesprekken de focus te behouden en te werken naar het gewenste resultaat.

Investeer in jezelf en je ontwikkeling

  • Afhankelijk van de ondersteuning en de locatie wordt een prijsafspraak gemaakt.
  • Een 1 op 1 traject start vanaf €1500,-
  • Neem vrijblijvend contact: KLIK HIER VOOR OM AFSPRAAK TE MAKEN