Logo - Ruvesteps 2019 versie 0.1 - 6000-wit

K.I.C.K.

Ontdek je meesterschap

Voor professionals en ondernemers die meer uit zichzelf
willen halen en bereiken

ONTDEK JE MEESTERSCHAP

WIL JIJ ERKENNING, WAARDERING EN VOLDOENING?

Als ambitieuze professional of gedreven ondernemer wil jij aansluiting vinden vanuit je kernkwaliteiten, talenten, eigen waarden. Je wilt meer weten wie je bent en waar je voort staat en gaat.

KEN JIJ JEZELF?

EXPERTISE OMZETTEN IN KLINKENDE MUNT

Waarom zou je eigen expertise volledig benutten?

Klanten, investeerders, personeel en andere relaties zitten vaak te wachten op die ene persoon die hen verder kan helpen. Jouw deskundigheid kan het verschil maken tussen winst of verlies. Jouw bijdrage kan voor een ander goud waard zijn. Om duidelijk te maken aan de buitenwereld is het wel noodzakelijk dat jij bewust weet wat jouw kernkwaliteiten, talenten en vaardigheden zijn.

Meesterschap iets voor jou?

Het ontdekken van jouw meesterschap betekent dat je jezelf op een dieper niveau gaat verkennen, erkennen en bewust wordt. Jij zult geconfronteerd worden met diverse kanten van jezelf, mooie dingen ontdekken en meer zelfvertrouwen verkrijgen in wie jij bent en wilt zijn.

Waarom coaching om je meesterschap te ontdekken?

Samen achterhalen we jou belemmeringen, ontbrekende hulpbronnen en sterke punten. Samen gaan aan de slag om te bepalen wat aandacht nodig heeft om te groeien als professional of ondernemer en als mens. Het is een versnelde manier om inzicht in jezelf waardoor jij veel meer toegevoegde kunt leveren, voldoening krijgt en zult verdienen.

DOELEN STELLEN EN BEREIKBAAR MAKEN

Herken je je in één of meer van de onderstaande punten?

 • Je weet niet (meer) precies wat je wilt
 • Je wilt soms het ene en dan weer het andere
 • Je merkt dat je niet meer groeit maar stagneert
 • Je pakt van alles aan maar toch geeft het je geen voldoening
 • Je twijfelt over bepaalde zaken steeds meer
 • Je wilt een uitmuntende carrière of onderneming
 • Je wilt elke dag zin hebben in je werk maar dat blijkt toch steeds minder zo te zijn
 •  

We zijn wat we herhaaldelijk doen.

INTERESSANTE ARTIKELEN

Pitch je business

“Pitch je business” is niet iets dat je zo even tussendoor doet of iets dat je onbewust ter sprake brengt. Het is iets dat jij bewust en weloverwogen doet en hebt voorbereid volgens een aantal stappen. Jij start toch ook met een prikkelende opening en komt daarna pas met de 4 onderdelen van een business pitch?

Lees verder »

3 tips voor extra resultaat met je Pitch

Een pitch is een hulpmiddel dat je optimaal kunt benutten door af te stemmen op de situatie. Daarom is het noodzakelijk om te bedenken in welke omgeving jij het beste resultaat kunt behalen. Zet de stap om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn binnen je netwerk.

Lees verder »

PITCH & PRESENTATIE COACHING VAN RUVESTEPS

Waarom kiezen voor pitch en presentatie coaching van Ruvesteps?

Rudy Veraar is al meer dan 15 jaar bezig met communicatie en gedrag van mensen. Hij leert je de technieken van succesvolle sprekers. Daarnaast kijkt hij naar het complete plaatje van jou in de context waarin jij opereert. Hij ondersteunt je in het je eigen maken van specifieke vaardigheden en in je mentale proces om een succesvol spreker te zijn. Hierbij helpt hij jou om je authenticiteit als spreker te ontdekken. 

SPREKEN MET IMPACT? VRAAG ADVIES!

" Zet nu de stap naar passievol spreken met impact . Gun jezelf de ruimte om het podium in te nemen"

Praktische informatie

Mensen die meer willen halen uit hun leven en werk

Professionals die een volgende stap willen zetten of een totale andere loopbaan voor ogen hebben. Meer plezier en arbeidsvreugde willen verkrijgen.

Voor aanvang van het traject wordt er een inventarisatie gemaakt van de situatie en de vraagstukken die aandacht krijgen. Dit wordt ook vastgelegd in het contract. Het traject start vanaf 8 sessies.

De coachingsgesprekken worden in vertrouwen gevoerd 

 • Er wordt een contract opgesteld om heldere afspraken te maken en om tijdens de gesprekken de focus te behouden op het gewenste resultaat.

Investeer in jezelf en je ontwikkeling

 • Afhankelijk van de ondersteuning en de locatie wordt een prijsafspraak gemaakt.
 • Een individueel traject start vanaf € 1975,-
 • Neem vrijblijvend contact: KLIK HIER VOOR OM AFSPRAAK TE MAKEN