BENUT JOUW TOEGEVOEGDE WAARDE

Nooit meer ondergewaardeerd - ontvang de sleutels om jouw toegevoegde waarde te benutten

Ontdek jezelf! Weet wat jij wilt en wat je kracht is! Benut je volledig potentieel!

Meer mogelijkheden door te achterhalen wat je kwaliteiten zijn. Duidelijkheid over welke waarden echt belangrijk zijn voor jou. Meer sturing in je leven aan de hand van jouw waarden en kwaliteiten. Meer aansluiting tussen jouw idee van wat belangrijk is en dat van je opdrachtgever of werkgever.

Meer plezier en tevredenheid voor jou maar ook voor je werkgever. Een win-win situatie creëren.  Niet mogelijk? Het is eenvoudiger dan je denkt! Door de stappen en technieken van deze workshop ligt een win-win situatie vanaf nu binnen handbereikOntvang de sleutel-set om jouw toegevoegde waarde te benutten en te krijgen wat jij wilt!

Ontvang jouw persoonlijke waarde-sleutels NU !

Benut jouw toegevoegde waarde

Jezelf zijn en geld verdienen!  Kan ik dat ook, denk je wellicht? Ja, ook voor jou is dat mogelijk. Dat is onzin ...... denk je. Werken binnen een bedrijf is zwaar en niet leuk. Je merkt dat ze andere dingen belangrijk vinden die jou niet aanstaan. Als je iets wilt verbeteren dan lijkt het of ze niet naar je luisteren en het zeker niet kunnen waarderen. Hoe komt dat toch?  Welk bedrijf of welke opdrachtgever past dan bij mij? Waar kan ik optimaal functioneren en mij ook lekker voelen? Met de juiste methode in handen is het mogelijk om dit helder te krijgen.

We willen allemaal als mens in een omgeving werken waar we ons veilig voelen, een zekere vrijheid hebben en een mogelijkheid om te groeien. Een stimulerende en inspirerende omgeving. Een omgeving die bij jou past, waar je gestimuleerd wordt en kansen ontstaan. Je weet immers dat hoe je je voelt op je werk, invloed heeft op je privéleven. Wil jij een omgeving die dat voor jou mogelijk maakt?

Start daarom met het ontdekken van je kwaliteiten en waarden, om zo je toegevoegde waarde te achterhalen en te benutten. Sluit beter aan op de behoeften van je opdrachtgever of werkgever. Het is nu jouw tijd om te werken, te bloeien en te groeien in een omgeving die bij jou past.

Benut jouw volledig potentieel op een bewuste wijze en creëer plezier in je werkzaamheden. Verkrijg een werkgever of opdrachtgever die aansluit op jouw ideeën, kwaliteiten en waarden. 

Door het toepassen van de juiste stappen is het mogelijk om te achterhalen wat voor jou de optimale omgeving is. Een omgeving waar jij wordt gehoord, gezien en gewaardeerd en volledig tot je recht komt.

In de workshop "Benut jouw toegevoegde waarde" ontvang jij de tools om jouw optimale omgeving en potentieel te ontdekken. 

 

Elke dag een stapje zetten om jouw potentieel helder te krijgen. Wacht niet maar kies zelf je werkgever of opdrachtgever.

Waar wordt aandacht aan besteed?

Inzichtelijk maken van je obstakels (Waar loop je tegen aan?)

 Achterhalen van je kernwaarden (Wat is belangrijk voor jou?)

 Ontdekken en herkennen van je kwaliteiten

 Ontdekken en opmerken van mogelijkheden 

♦ Vastellen van je doelen

Jezelf in relatie tot anderen

Inzicht in de juiste omgeving om te werken

 Inzicht in de juiste werkgever (opdrachtgever)

 

Wat ga je leren?

 Hoe je inzicht verkrijgt in wat jij wilt 

 Hoe je inzicht krijgt in wat  belangrijk is voor een werkgever (opdrachtgever)

♦ Hoe jij je obstakels verandert in mogelijkheden

 Hoe jij aansluit op een werkgever  (opdrachtgever)

 Hoe je jezelf waardevol maakt voor een werkgever  (opdrachtgever)

 Hoe je waardevol blijft voor een werkgever (opdrachtgever)

 

Wat mag je verwachten na de workshop?

 Je hebt tools in handen om je toegevoegde waarde te benutten

 Je hebt helder wat jouw kwaliteiten zijn

♦ Je hebt helder wat jouw waarden zijn (wat echt belangrijk voor je is)

 Je kunt inspelen op de behoeften van een werkgever (opdrachtgever)

 Je weet in welke omgeving jij het beste kunt werken en groeien

 Je bent in staat om je waarde optimaal te benutten

Dat is waardevol

Optimaal benutten van jouw waarde. Weten wat jij wilt en niet wilt. Herkennen en erkennen van je kernwaarden en kwaliteiten. Kunnen achterhalen van en inspelen op de behoeften van een werkgever (opdrachtgever). Obstakels veranderen in mogelijkheden. Verrijk jezelf met nieuwe tools.

In een veilige omgeving leer jij meer over je eigen waarden en kwaliteiten. Je leert technieken gebruiken op jouw manier. Technieken die zorgen dat jij je waarde weet te benutten.

In de workshop krijg je tools aangereikt om jouw toegevoegde waarde echt tot leven te laten komen.

De gebruikte technieken komen voort uit mijn jarenlange ervaring op het gebied van gedragswetenschappen, psychologie, NLP, filosofie en mijn werk als analist, spreker, coach, trainer en ondernemer.

In de workshop "Benut jouw toegevoegde waarde" krijg jij praktische en persoonlijke tools om jezelf optimaal neer te zetten.

Wat zeggen anderen over deze workshop!

Tijdens en na afloop van workshop ontvang ik graag feedback. Feedback die ik gebruik voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en om de workshop steeds een beetje beter te maken. Lees hier wat het anderen heeft opgeleverd!

 

Deze workshop neemt je stapsgewijs mee. Er wordt rekening gehouden met je voorkennis, praktijkervaring en eigen leerdoel. Het enige dat jij hoeft te doen is de stappen te volgen en te oefenen.

≡ Praktische informatie

Hieronder tref je praktische informatie over de workshop aan, zoals de lesmethodiek, investering, btw, materiaal, locatie, datum en tijd, lunch en andere zaken.

 Lesmethodiek

√ In de workshop wisselen we af tussen theorie en praktijk.

√ Het concreet ervaren, experimenteren en reflecteren zorgt voor een dynamische leeromgeving

√ De workshop is gebaseerd op technieken vanuit o.a. de:

• Psychologie

• Filosofie

• Neuro-Linguïstisch programmeren (NLP)

√ Deze unieke mix verzorgt jou een effectieve manier van leren

 Locatie

• Locatie kan per workshop/training kan afwijken.

• In het overzicht Workshops & Trainingen vindt u de juiste locatie per workshop/training

 Investering

Incompany: Op aanvrag

Op dit moment wordt deze training periodiek uitgevoerd in samenwerking met stichting "Werken voor werk"

 Prijzen

Prijzen zijn inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor zakelijke klanten.

Ja, jij kunt het.

Zet nu de stap om in een omgeving te werken die aansluit op jouw behoefte. Neem NU het besluit!